ÜDÜLJ,-PIHENJ,-RELAXÁLJ BázaKerettye-fürdőn DÉL-ZALÁBAN !

 

..Zala-megye "Svájca",.ami szépségével vetekszik a 40km-re lévő Őrséggel,..SŐT !

*

Nem csak Szépkorúak Üdülő és Rekreációs Paradicsoma Dél-Zalában!

*

Ajánlott még Nász-utasoknak és Családoknak is !

/..ha láttál már szépet azért, ha nem akkor meg azért kell ide eljönnöd,../

*

"STRESSZGYILKOS" RÉGIÓ !

Erdei Relax !

CSEND,-OXIGÉN,-FORRÁS és THERMÁL VÍZ

M7-es autópálya és a Horvát-határ/Letenye/ 12km-re, Szlovénia 15km, Budapest 2-2.5 óra, Tengerpartok/Horvát-Szlovén/350km,  Ausztria/50km,...

kerettye

a CSEND minden kreativitás,intelligencia,
dinamizmus és relaxációk forrása,..a bölcsességek várószobája,..

Sg. 

*

  Üdülj, Pihenj, Relaxálj,.. 

egy emberhez méltó környezetben B.Kerettye-fürdőn 

...VIDEOITT
*

Bázakerettye a Dél-Zalai Dombság egyik legszebb, ha nem a legszebb települése, a horvát – szlovén - magyar hármas határ közelében található.  Megközelíthető: az M7 –es autópályáról a Letenyei határátkelőhely előtt, a Becsehely táblánál kell letérni, majd Zalaegerszeg irányába egyenesen Borsfa község közepénél a Budafai Arborétumot jelző táblánál  kell balra fordulni Bázakerettye felé.

..link > KIRÁNDULÓ >RÉGIÓ 

*
BázaKerettye település, mint Zala-megye "Tusnádfürdője" ,  a Budafai Arborétum részeként van jelen a Régióban.  Az itt lakók a környezet pozitív klímájának adottságai miatt tudatosan, de tudattalanúl is egy állandó Rekreációs folyamat részesei mentálisan és fizikálisan is !

*

A Szálláshelyünk > Zalagyöngye Vendégház/Panzió

..a 2006-os év település minősítése értékelte és azóta  Zala-megye legszebb, legnyugtatóbb, emberhez méltó Lakó és Üdülőhely címét viseli.

*

A Fürdőszobás-szobák férőhelyei szobánként;

 franciaágy, plussz egy szóló ágy, amelyek még pótágyazhatók !

*

Szállás áraink  > ÉRDEKLŐDJ !

Pótágyakkal és a közeli pótszállás helyeinkkel, akár 30-50 fős csoportokat is tudunk fogadni kedvezményesen !

*

Meleg ebéd és/vagy vacsoralehetőség rendelhető a szálláshelyre a szállásadó által kínált menükből, amit a foglaláskor JELEZNI kell !

A településen egy első osztályú szállodai éttermet is igénybe lehet venni étkezésre !

*

A település működő Thermál-fürdővel is rendelkezik májustól-szeptemberig !

*

/..lehetősége lesz a gyógyulni is vágyóknak egy speciális Gyógy-Üdülésre, a Puszta St.Lászlói /25km/ kíválló Gyógy,-és Thermál fürdőjében,  Balneológiai  med.Wellness  "Rekreációs-Gyógy-fürdő csomagok"  igénybevételére,..link > ITT

 *

ITT az emberhez is méltó-környezetben, a pozitív kisugárzású pontoknál, a csend és az ősfenyős-sétányok által szűrt szub-Alpin minőségű levegőn, már az Üdülési idő alatt is pozitív mentális-fizikális változások várhatók,..
..ami főleg a tüdő,-és légzőszervnél, szív és az érrendszereknél nyilvánul meg,...továbbá idegrendszeri és pszhiés-panaszokkal küzködőknek is külön ajánlott e- stresszmentes régió.

*

M7-es autópálya és Horvátország/Letenye/ 12km-re, Szlovénia 15km, Budapest 2-2.5 óra, Tengerpartok/Horvát-Szlovén/350km,  Ausztria/50km,...

TÉRKÉP

*

Információ és Szállásfoglalás;
Tel; 0670/9411318
e-mail; varytibor@gmail.com

*

 ...fakultatív;

Budafa-pusztai ős-arborétum, Öveges-ház Páka, Szécsiszigeti malom-múzeum, barokk-templom és bivaly-rezervátum, Borsfai-gépmúzeum, Deák Ferenc Emlékház Söjtör megtekintése, Szlovéniai-EnergiaPark egyéni-csoportos kirándulás, ..továbbá fürdőzések, szíverősítő oxigén-séták és zarándoklatok a;  panorámás Bázakerettyén és a Budafai Arborétumban, a Maróci-Szent Kereszthez, Kistolmácson, Lentiben, Pusztaszentlászlón, ..kerékpáros és bakkancsos kirándulások, erdei kisvonatozás, borkóstolók,.. 

*

RÉGIÓS PROGRAMOK CSOPORTOK RÉSZÉRE  > ITT igényelhető !

*

ZAKATOLÓ  ERDEI ISKOLA  VIDEO

 

*

Vétyemi ősbükkös > 3km

A göcseji bükktáj legszebb részletét láthatjuk az olajos körúton megközelíthető 16 hektáros Vétyemi ősbükkösben. A faállomány kora meghaladja a 160 évet. Lenyűgöző a hatalmas szürke fatörzsek mérete.

Közelében található Vétyem-puszta, amely erdészeti bázis. A puszta közepén látható gödör a múlt században működött üveghuta maradványait rejti. A helyi fa és hamuzsír, valamint a magas kvarctartalmú homok segítségével zöldes és piszkosfehér színű palackokat készítettek itt a környék lakossága részére.Budafapusztai-Safari; 

kiránduló busszal, kis vasúttal, kerékpárral, bakanccsal!

*

Zalai "Olajos" Safari

kiránduló busszal, kis-vasuttal, kerékpárral, bakanccsal !

 *

link > ..továbi programok a régióban;


*

Információ és Szállásfoglalás; 
Tel; 0670/9411318 
e-mail; varytibor@gmail.comBWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com